Friday, 6 January 2012

kem unit beruniform dan perkhemahan ibadah skbbs 2010

Di antara gambar - gambar sewaktu program bersama pelajar - pelajar skbbs pada awal pembabitan unit kejurulatihan Kafu Training Ent di tahun 2010 yang di kenali ketika itu dengan nama unit kejurulatihan kingfisher adventures .


antara gambar - gambar sewaktu menjalankan aktiviti kembara atau pun jungle tracking meredah hutan dan sungai di dalam kawasan Kingfisher Adventures , Hulu Langat , Selangor .

 gambar sewaktu taklimat di berikan oleh ketua jurulatih sebelum menjalankan aktiviti lasak pada sebelah petangnya .antara aksi - aksi candid guru - guru pengiring skbbs yang sempat di rakan lensa jurukamera kami sewaktu program di tempat makan kem.

Taklimat di berikan sewaktu ketibaan buat pertama kalinya ke kem Kingfisher Adventures , Hulu Langat , Selangor Darul Ehsan oleh ketua jurulatih .


Sekalung ucapan terima kasih buat Guru Besar Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Sentul , Kuala Lumpur dan juga guru - guru pengiring yang di ketuai oleh Cikgu / Ustazah Aziah kerana memberi peluang untuk kami bertemu dan berkumpul bersama - sama pelajar - pelajar Sekolah Kebangsaan Bandar Baru Sentul , Kuala Lumpur yang menjadi kenangan terindah buat kami di Kafu Training Ent .
Wajah - wajah ceria pelajar - pelajar SKBBS yang akan sentiasa menjadi kenangan terindah buat kami sama ada di Kem Kingfisher Adventures mahupun kami di unit kejurulatihan Kafu Training Ent atau di kenali kini dengan nama unit aktiviti lasak .